Обществени консултации

Предложение за „Приемане на окончателен проект за актуализация на Генералния план за организация на движението на територията на Община Варна“

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове, проектите на нормативни актове се публикуват за обществени консултации. С оглед необходимостта от спешно регламентиране на обществените отношения, свързани с организиране на движението по пътищата на територията на Община Варна, с цел опазване на живота и здравето на участниците в движението, както и опазване на околната среда, чрез ограничаване на вредното въздействие на автомобилния транспорт, следва да се приложи по-краткия 14-дневен срок по чл.26, ал.4 от ЗНА.

В 14-дневен срок от публикуване на настоящето предложение за „Приемане на окончателен проект за актуализация на Генералния план за организация на движението на територията на Община Варна “, заинтересованите лица могат да подават своите предложения и становища в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Варна на адрес: гр. Варна, бул. "Осми приморски полк" №43 или на e-mail адрес: adm_obsluzhvane@varna.bg.


  


Дата на откриване: 8.9.2022 г.
Целева група: Всички заинтересовани
Сфера на действие: Варна
Дата на приключване: 23.9.2022 г.
Коментари
Добави коментар
 

Все още няма коментари