Обществени консултации

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Търговище

Мотиви към Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Търговище На основание чл.26, ал.4 от Закона за нормативните актове, на заинтересованите лица се предоставя 30-дневен срок, от публикуване на обявлението, за предложения и становища по настоящия Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Търговище.
Предложенията и становищата могат да бъдат депозирани в Центъра за административно обслужване на Община Търговище на адрес: гр. Търговище, площад ”Свобода” или на e-mail: obshtina@targovishte.bg., както и на Портала за обществени консултации.
На основание чл.28, ал.2 от Закона за нормативните актове, представяме следните мотиви за изменение и допълнение на Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Търговище.


Дата на откриване: 24.1.2020 г.
Целева група: Всички заинтересовани
Сфера на действие: Търговище
Дата на приключване: 24.2.2020 г.
Коментари
Добави коментар
 

Все още няма коментари