Обществени консултации

Проект на Наредба за насърчаване на спорта в община Бургас

На заинтересованите лица се предоставя 14-дневен срок, считано от датата на публикуване за предложения и становища по настоящия проект на Наредба за насърчаване на спорта в Община Бургас.
 
Предложения и становища могат да бъдат подавани в деловодството на Община Бургас и на следните електронни адреси: v.devedzhieva@burgas.bg; t.valchev@burgas.bg; z.georgieva@burgas.bg
 
Срокът за предложения и становища по проекта, публикуван за обществени консултации е 14 дни, предвид следните обстоятелства: Финансовото подпомагане обезпечава нормалната спортна дейност на спортните клубове, която безспорно е с важен обществен интерес. Всички спортни клубове се нуждаят от посоченото финансово подпомагане, което трябва да бъде предоставено своевременно. Заинтересованите лица - получателите на финансово подпомагане са изключително голям брой – около сто спортни клуба, функциониращи на територията на Община Бургас. Същевременно с това, предоставянето на публични средства в сферата на спорта следва да се синхронизира с режима на държавните помощи, регламентиран в националното и европейското законодателство.


Дата на откриване: 19.4.2018 г.
Целева група: Всички заинтересовани
Сфера на действие: Бургас
Дата на приключване: 3.5.2018 г.
Коментари
Добави коментар
 

Все още няма коментари