Обществени консултации

Проект на Наредба за Система за централизиран прием, записване и преместване на ученици в първи клас в общинските училища на територията на Община Бургас

На заинтересованите лица се предоставя 30-дневен срок, считан от датата на публикуване, за предложения и становища по настоящия Проект на Система за централизиран прием, записване и преместване на ученици в първи клас в общинските училища на територията на Oбщина Бургас.

Предложения могат да бъдат депозирани в Центъра за административно обслужване на граждани при община Бургас, на адрес – гр. Бургас, ул. „Александровска” № 26 или на следните електронни адреси: y.ananieva@burgas.bg v.taralova@burgas.bgz.georgieva@burgas.bg.

 

На 7 февруари 2018 г. е публикуван прецизиран проект на наредба, поради което срокът е удължен - 30 дни, считано от 7 февруари 2018 г.  


Дата на откриване: 6.2.2018 г.
Целева група: Всички заинтересовани
Сфера на действие: Бургас
Дата на приключване: 9.3.2018 г.
Коментари
Коментари
Добави коментар
 
09 февруари 2018 г. 15:22:01 ч.
NI

Възмущавам се, както от районирането, така и от маржа в точките!

 

 

12 февруари 2018 г. 19:56:15 ч.
taradil

ра

Ужасно несправедлива е новата система за прием в първи клас.Живеем до у-ще ''Елин Пелин''и не можем да кандидатстваме за това училище,а за ''Найден Геров'' където е далеко от нас,а хора,които живеят далеко от ''Елин Пелин'',ще се борят за това училище.Няма никаква логика в това райониране.