Новини

9.2.2011 г.

Предстояща конференция за електронно управление

Категория: Обяви

На 10 и 11 март в столичния хотел Шератон ще се проведе 12-тата конференция по електронно управление “ЕФЕКТИВНО Е-УПРАВЛЕНИЕ - РЕИНЖИНЕРИНГ НА ПРОЦЕСИТЕ”. Форумът, организиран от ICT Media, НСОРБ и ФРМС, се провежда под патронажа на Министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Министъра по управление на средствата от ЕС.

Специален гост на форума е г-н Симеон Дянков, вицепремиер и министър на финансите. Тази година в програмата на форума, предвиждащ множество презентации на добри практики в сферата на е-управлението, е заложено и време за дискусия след всеки панел.

През 2011 г. събитието акцентира върху развитието на е-управлението у нас и в региона, прокарва паралели между успешните и предизвикателни модели на ефективна работа на администрацията в услуга на гражданите и бизнеса, открива поле за дискусия относно възможностите за трангранично сътрудничество и мултиплициране на успешни практики в областта на е-управлението.

Представители на централната, местна и областна администрация, на регионални организации и институции, консултанти и ИТ компании ще споделят и дискутират върху проблемите в сферата на е-управлението, доказалите ефективността си решения и възможностите за бъдещо надграждане на постигнатото.

Традиционно на събитието присъстват министри, зам. министри, главни секретари и ИТ директори на ведомствата, областни управители, кметове, зам. кметове и главни секретари на общини, консултанти, представители на донорски организации.

Подробности за програмата, лекторите и възможностите за регистрация ще откриете на адрес events.idg.bg